Organisatie

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag, vanaf 08.00 uur tot 17.00 uur.
Op vrijdag zijn we telefonisch bereikbaar tot 12:00 uur voor het maken van afspraken.

Voor het maken van afspraken wordt u verzocht te bellen vóór 10.00 uur ’s ochtends.

Tandarts Caglar Henden werkt op dinsdag en donderdag, tandarts Daniela op maandag t/m vrijdag en tandarts Yuri maandag, dinsdag en vrijdag. De tandartsen werken op vrijdags tot 15.00 uur. Telefoon is vrijdags tot 12.00 uur bereikbaar.

Anita Keidel de preventie assistente is er elke dag, maandags t/m vrijdag. Vrijdag tot 12.00 uur.

Er is iedere dag tijd gereserveerd voor spoedeisende zaken, zoals een pijnklacht of afgebroken kies. U kunt dan op dezelfde dag nog terecht mits u op tijd (voor 10.00 uur) belt. Spoedplekken worden per dag ingevuld en kunnen niet een of twee dagen vooruit worden toegezegd.

De assistentes zijn uw aanspreekpunt. De assistentes zorgen voor een goed contact tussen u en de behandelende tandartsen. Zij zullen bij het maken van (telefonische) afspraken u begeleiden en waar nodig aanvullende vragen stellen naar de reden van uw komst. Dit gebeurt om een goede tijdsplanning te kunnen maken. Uiteraard gaan zij zorgvuldig en discreet met zorginhoudelijke informatie om: ook voor de assistentes geldt een beroepsgeheim. De assistentes hebben meer taken: zij dragen zorg voor een goede organisatie, assisteren bij alle behandelingen, beantwoorden graag uw vragen en zijn mede verantwoordelijk voor een professionele maar vriendelijke uitstraling in de praktijk. De assistentes kunnen sommige tandheelkundige verrichtingen zelfstandig uitvoeren: Anita Keidel doet als preventieassistente de volgende bijkomende handelingen: uitgebreid reinigen en polijsten van gebitten, het geven van mondhygiëne instructie op maat (waaronder ook het geven van poetslessen bij kinderen) en het sealen van blijvende kiezen bij kinderen. Alle assistentes zijn bevoegd om röntgenfoto’s te maken, geringe gebitsreinigingen uit te voeren (tandsteen bij de ondertanden) en het geven van fluoride behandelingen bij kinderen.